Totenhem u Beogradu!

0

Fudbaleri Partizana dobili su atraktivne protivnike u Ligi Evrope. Žrebom u Monaku odlučeno je da crno-beli igraju u Grupi C zajedno s londonskim Totenhemom, Bešiktašom iz Istanbula i Asteras Tripolisom iz Grčke.
Londonski "petlovi" važe za jednog od favorita takmičenja, a u prethodnoj fazi lako su izašli na kraj sa kiparskim AEL-om (2:1 3:0), koji je pre dve sezone eliminisao Partizan (1:0 – 1:0) iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Član Totenhema je i omladinski reprezentativac Srbije, 18-godišnji Miloš Veljković, koji je zaigrao u finišu revanš utakmice sa Kipranima u četvrtak.
Bešiktaš je treći po snazi tim iz Turske, koji je u Ligu Evrope došao pošto nije uspeo da se domogne Lige šampiona posle tesne eliminacije od londonskog Arsenala (0:0 – 0:1). Trener Bešiktaša je bivši selektor Hrvatske, Slaven Bilić.
Ateras se Lige Evrope dokopao posle dvomeča sa izraelskim Makabijem (Tel Aviv). U Grčkoj je pobedio sa 2:0, a u revanšu izgubio sa 3:1.
Partizan je sezonu počeo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde je u trećem kolu eliminisan od Ludogoreca, pa je u baražu za Ligu Evropa sa dve pobede nad Nefčijem prošao u grupnu fazu.
Takmičenje u Ligi Evropa počeće 18. septembra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here