Tragedija: Stariji sin poginuo u nesreći, mlađi nestao u Dunavu

0

Marko Dominković, 13-godišnji štićenik Dečjeg sela, nestao je u Dunavu u avgustu 2008. godine u blizini Sremske Kamenice. Dečak je sa drugovima otišao na divlju plažu, ušao u vodu da se okupa, ali nije isplivao.

 

Ogromna tuga: Porodica Dominković u šest godina izgubila je dvoje dece
 

Nova tragedija zadesila je porodicu Dominković kada je u stravičnom sudaru u noći između nedelje i ponedeljka na Kružnom putu, kod motela “Hiljadu ruža” poginuo i Danijel. Njegova devojka Valentina Mihailović (20) teško je povređena i lekari Urgentnog centra se i dalje bore za njen život.

 

– Bože, zašto mi uze oba sina? Ko će sada da me grli i čuva? Pre dve godine mlađi sin od 12 godina se udavio u Dunavu, a sada mi se dogodila i ova tragedija. Zatrlo nam se seme i porodična loza. Nema više ko da je nastavi – plačući je pričala Bakurija Dominković.

 

Sumnja se da je vozač šlepera zaspao za volanom i naleteo na “reno” kojim je upravljao Fazlija.

 

Nastradali su se vraćali iz Barajeva, gde je Dominković bio kum na svadbi. Vozaču kamiona je određeno zadržavanje zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Uviđaj su izvršili dežurni zamenik Drugog osnovnog javnog tužilaštva i pripadnici saobraćajne policije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here