Tanjug

Desetogodišnji dečak, koji je sinoć pronađen mrtav u stanu u beogradskoj opštini Rakovica, najverovatnije je izvršio samoubistvo, pokazuju prvi, nezvanični rezultati istrage.

S druge strane, kako pričaju komšije, dečak je navodno ostao sam u stanu kada se obesio, a ne isključuje se mogućnost da je stradao tokom izazova na društvenoj mreži Tik-tok, što je već zabeleženo u svetu.

Stanovnike jedne mirne rakovičke ulice u Beogradu sinoć oko 21.30 sati uznemirile su policijske sirene, nakon što je prijavljeno da je dečak u jednom stanu pronađen bez svesti.  Ekipa Hitne pomoći po dolasku na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt, a komšije kažu da su čuli zapomaganje i vrištanje roditelja, ali da nisu ni mogli da naslute na najgore.

“Video sam veliku gužvu ispred zgrade u kojoj živim. Izašao sam i video ekipu Hitne pomoći i policiju, a onda sam saznao da je dečak pronađen mrtav u svom stanu. Navodno se obesio, dok su mu roditelji bili u prodavnici”, ispričao je jedan komšija.

Šta se zaista dogodilo u mirnoj rakovačkoj ulici u Beogradu znaće se posle obdukcije.

Sinoć oko 21.30 časova komšije u mirnoj rakovačkoj ulici uznemirila je vest da je desetogodišnji dečak zatečen bez znakova života. Telo su navodno pronašli vatrogasci i policajci, koji su ušli u stan preko terase, nakon što dečak nije odgovarao na pozive. Dečak je najverovatnije izvršio samoubistvo vešanjem o krevet na spratu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here