EPA-EFE/CJ Gunther
Donald Tramp

Bivši predsednik SAD Donald Tramp je upozorio Amerikance na “tajne špijune” za koje kaže da ih FBI šalje da progone hrišćane.

Tramp na svoj “Truth Social” nalog postavio video sa natpisom “Zaustavljanje progona hrišćana!”.

U njegovoj objavi na društvenoj mreži se navodi da su FBI i Ministarstvo pravde (DOJ) usvojili antihrišćansku meru i da šalju agente u crkve kao deo te navodne “zavere”.

– Pod pokvarenim Džoom Bajdenom, hrišćani i verni Amerikanci su proganjani što je nešto što ova nacija nikada ranije nije videla. Katolici su posebno na meti, a evangelisti su sigurno i na listi posmatranja. Tokom protekle tri godine, Bajdenova administracija je poslala SVAT timove da uhapse aktiviste koji podržavaju život. FBI je uhvaćen u profilisanju pobožnih katolika kao mogućih domaćih terorista i planiraju slanje tajnih špijuna u katoličke crkve, baš kao u stara vremena Sovjetskog Saveza – rekao je Tramp u video snimku.

Trampovi komentari se odnose na dokument FBI-a koji je procurio ranije ove godine koji pokazuje da je kancelarija Biroa u Ričmondu u Virdžiniji upozorila agente na ekstremističku pretnju koju predstavljaju “radikalno-tradicionalistički katolici” (RTC), za koje je biro rekao da su mala manjina unutar katoličke crkve.

Memorandum, u kojem se navodi da je FBI otkrio “sve veće preklapanje” između nacionalističkog pokreta i RTC-a, izazvao je bes među republikancima koji su optužili saveznu vladu za verski progon.

Biro je uklonio memorandum iz svog sistema ubrzo nakon što je u februaru objavljeno da postoji dokument, rekavši da ne ispunjava “strože standarde FBI”.

“Katolici, ne možete glasati za demokrate. Ne smete ni da pomislite da glasate za Bajdena. Ono što vam rade je šokantno,” poručio je Tramp.

1 COMMENT

  1. Nekadašnja BIA je u Beogradu to radila preko Klanova i dalje isto to radi kako bi podigla tenzije u Regionu Sa Zvonko Veselinovičem i Milan Radojčičem trenutno sad u Rašci ima OPŠTA MOBILIZACIJA mladih sprema se grupa u poslovnim prostorijama objekta XXX koja pripada prestavniku SRPSKE Liste koju finansiski podržava SNSveč 4 god sprema Bajnsku 2 na KiM sad od Južne i Sjeverne pogranične strane istovrjemeno oko 400 pripadnika ukrcače se u KiM
    Naoružani pješadiskom teškim naoružanjem i odcjepiti Sjeverni deo KiM a od Šiptara.
    Mi pričamo o FBI ništa posebno kopraju nas Srbe sa Podmuklim idejama.Destabilizacije u Regionu.fuujjj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here