EPA-EFE
Predsednik SAD Donald Tramp

Bratanica američkog predsednika Donalda Trampa, Meri Tramp, tvrdi da ga je očajanje podstaklo da optuži svog protivkandidata Džoa Bajdena da koristi drogu.

Kako je rekla, on očajnički želi da poboljša svoje šanse za reizbor, zbog čega je rekao da Bajden koristi drogu kako bi pojačao svjoje performanse na debatama, prenosi CNN.

Tramp je to rekao o Bajdenu u petak bez pružanja dokaza za takve tvrdnje, međutim, ta optužba je počela da se širi po društvenim mrežama.

Prema rečima Meri Tramp, koja je i autor knjige o Trampu „Previše i nikada dovoljno“, njen stric je optužio Bajdena za psihičku nestabilnost jer je i sam optužen za manjak mentalnih sposobnosti.

– Projektuje skoro sve. Njegova normalizacija traje već deceniju, zato smo ovde – rekla je ona i dodala da nema podatak da li njen stric koristi lekove.

Kada se radi o pristupu američkog predsednika koronavirusu, a koji se proučava nakon objavljivanja delova knjige Boba Vudvorda, Meri Tramp je rekla da postoji dovoljno dokaza da se osudi njegov odgovor na pandemiju, bez podataka šta se iza zatvorenih vrata dogovaralo.

– Ono na šta moramo da se fokusiramo je šta je Donald rekao, a pitanjem Vudvorda možemo kasnije da se pozabavimo. Donald je psihološki veoma oštećen čovek, zbog odrastanja i situacije sa roditeljima – rekla je Meri Tramp i dodala da želi da njen stric odgovara za svoje postupke.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime