EPA/Michael Wyke
Donald Tramp

Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da veruje da Tajna služba zna ko je vlasnik kesice kokaina pronađene u Beloj kući ovog meseca.

Tramp je izrazio sumnju u to da zvaničnici nisu mogli da utvrde ko je vlasnik nedozvoljene supstance koja je pronađena u predvorju zapadnog krila Bele kuće, preneo je “Foks njuz”.

– Znate koliko kamera ima ispred sobe za vanredne situacije – zapitao je Tramp i dodao:

– Upoznao sam Tajnu službu jako dobro i imam samo reči hvale za njih, to su neverovatni ljudi. I verujem da znaju sve, da su zaista pametni i dobri u onome što rade.

Kesica sa kokainom je pronađena ranije ovog meseca, a prošle nedelje je objavljeno da Tajna služba nije uspela da identifikuje vlasnika.

– Ne verujem da je moguće da kesica kokaina bude ostavljena na određenom mestu, kod sobe za vanredne situacije. Ne pričam o susednim blokovima udaljenim od Bele kuće, nego o sobi gde odlučujete o ratu, o nuklearnoj situaciji – istakao je Tramp.

Tajna služba je u četvrtak izdala saopštenje da je njihova istraga “trajala i pre otkrića supstance i da je nekoliko stotina pojedinaca moglo da priđe oblasti gde je pronađen kokain – kao i da nisu pronađeni nikakvi otisci na kesici.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here