EPA
Donald Tramp

Bivši predsednik SAD Donald Tramp osudio je rusku invaziju na Ukrajinu i rekao da se moli za Ukrajince, navodeći da je bio u pravu kada je nedavno rekao da je Putin pametan jer je nadmudrio svetske lidere, preneo je Rojters.

– Pravi problem leži u tome što su naši lideri glupi, glupi, tako su glupi – poručio je Tramp u subotu na skupu konzervativaca u Orlandu.

Tramp je istakao ima empatiju za Ukrajince i rekao da je predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski hrabar čovek, jer je ostao u Kijevu.

“Ruski napad na Ukrajinu je užasavajući. Molimo se za ponosni narod Ukrajine, neka ih bog blagoslovi”, naveo je Tramp.

On je podsetio na ruski sukob sa Gruzijom, dok je predsednik bio Džordž Buš junior, i pripajanje Krima Rusiji, dok je Barak Obama bio na čelu SAD.

– Ostajem jedini predsednik u 21. veku pod čijom stražom Rusija nije izvršila invaziju na drugu zemlju – naglasio je on.

4 COMMENTS

  1. Ovaj Tramp i njegv ljubimac Gernel izgleda zaboravlaju da niko njih ništa nepita šta misle oni su u sceni nebitni jer njihov film je odavno zaboravljen idite beztraga Tramp i Rusi zajedno

  2. Izgleda da su tebi javili ko ga je postavio,Rusija je jedino mogla da se povuce u Sibir pred bezobraznom demokratskom najezdom Amerike,koja mora da se spase bankrota jer stampa brze pare od ex-Ju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here