EPA/MICHAEL REYNOLDS
Donald Tramp

Predsednik SAD Donald Tramp oglasio se na svom Tviter nalogu povodom potpisivanja pisma o namerama o obnovi avio-linije Beograd-Priština, uz ocenu da je to “još jedna pobeda”.

– Svi su govorili da se to ne može ostvariti. Međutim, prvi put u poslednjih dvadeset pet godina, biće uspostavljeni direktni letovi između Srbije i Kosova. Još jedna pobeda – zahvaljujući ambasadorima Robertu O”Brajenu i Ričardu Grenelu – napisao je Tramp na Tviteru, uz fotografiju sa ceremonije potpisivanja sporazuma.

Delegacija Ministarstva privrede Srbije potpisala je juče, u Berlinu, Pismo o namerama sa kompanijom “Lufthanza” o obnovi avio-linije Beograd-Priština.

Pismo o namerama potpisano je u američkoj ambasadi u Berlinu, u prisustvu ambasadora SAD i specijalnog izaslanika američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela i američkog savetnika za nacionalnu bezbednost Roberta O”Brajena.

2 COMMENTS

    • Postavili ste dobro pitanje, cija pobeda? kada se Tramt citira , kaze se avio linija Srbija Kosovo, Potpisano u Berlinu u Americkoj ambasadi. Neka nam je Bog na pomoci ali ovo ne mirise na dobro, Amerika sa licnostima sa Kosova, zajedno dokazani neprijatelji!!! Opet smo zagrizli pogresan mamac, Mi somovi! Daleko bilo da je neko protiv avio linije. Ali u ovom slucaju isti neprijatelj I Mi, a ngde su nam prijatelji?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here