Katalonski klub dugo prati njegove igre.

Čelnici Barselone su nezadovoljni igrama i rezultatima ekipe na startu sezone i imaju velike planove za naredni prelazni rok u kom će pokušati da pojačaju ekipu, a jedan od prvih ciljeva im je dovođenje reprezentativca Srbije.

U pitanju je Nikola Milenković. Reprezentativac Srbije ove sezone igrao je na svim mečevima za “violu”, a na prvih 12 utakmica u Seriji A uspeo je da postigne tri gola. Mladi fudbaler u Firencu je stigao u julu 2017. godine iz beogradskog Partizana u transferu vrednom pet miliona evra, a tokom leta povezivan je i sa Mančester junajtedom.

Barselona je prema pisanju medija spremna da za 22-godišnjeg defanzivca plati 40 miliona evra, što je cena koja bi zadovoljila čelnike Fjorentine, a ostaje samo da se vidi da li bi transfer bio ozvaničen u januaru ili na kraju sezone.

1 COMMENT

  1. Milenković, Rajković, Tadić, Ljajić i svakako Mitrović su igrači reprezentativnog formata, teba da igraju za reprezaentaciju.
    U dosadašnjim mečevima su pokazali zašto.
    Kada će jednom neki selektor da predtane da podleže (ne znam čijim) pritiscima i da nam uskrati muke, blamažu.
    Kada vidim kako igraju Milinković, Milivojević, Ćurčić, Gaćinović, Maksimović – na svakoj utakmici koju su igrali bili su najgori. Ne treba neko fudbalsko znanje da se to vidi.
    Šta ne znaju: da trče, da predaju loptu, da prime loptu i da šutiraju na gol. Sve ostalo znaju.
    Molim Kolarova da se sam oposti od reprezentacije – vreme je.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here