Crvena zvezda je u derbiju u Kupu Srbije protiv Partizana uvidela slabosti koje mora da otklanja do početka kvalifikacija za Ligu šampiona.

Jedna od najvećih boljki kluba iz Ljutice Bogdana jeste konstantno loša forma napadača. S tim u vezi krenulo se u potragu za novim centarforom, a kako prenosi Informer biće to veliko pojačanje.

U pitanju je Aleksandar Prijović, reprezentativac Srbije i centarfor Al Itihada.

Prijoviću ugovor sa Arapima ističe na leto 2023. godine, ali on već neko vreme pokušava da napusti taj klub uz obeštećenje. Međutim, u tome nije uspeo, a sad je izvesno da će ugovor biti raskinut na Prijovićevu štetu. Saudijci smatraju da je Prijović narušio ugled kluba jer je prekršio policijski čas u vreme epidemije koronavirusa, zbog čega mu je određen kućni zatvor od tri meseca.

– Prijović je u dobrim odnosima sa Zvezdinim trenerom Dejanom Stankovićem i razgovarao je s njim o dolasku na „Marakanu“. Prvi razgovori obavljeni su u februaru, u finišu prelaznog roka. Ideja je bila da Prijović dođe na jednogodišnju pozajmicu. Međutim, Al Itihad je tražio da Zvezda preuzme 1,2 miliona evra Prijovićeve plate, a Beograđani su nudili 600.000 evra, tako da do saradnje nije došlo. Ipak, pregovori sa igračem obnovljeni su pre mesec dana, rekao je izvor Informera.

Isti izvor ističe da je Prijoviću želja da zaigra u Ligi šampiona i da mu je Crvena zvezda prvi izbor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here