J. Gajeskov
Obnovljeni restoran i muzika privukli goste

Grupa od nekoliko vrednih članova Srpske narodne odbrane, na čelu sa predsednikom Draganom Bojićem, intenzivno je proteklih sedmica radila na popravkama i modernizaciji velike sale i restorana doma Srpske narodne odbrane (SNO) u sidnejskom predgrađu Kenli Vejl.

Veliki trud je uložen kako bi SNO što spremnije dočekao predstojeće božićne i novogodišnje praznike.

Gosti na otvaranju restorana Tri šešira

I urodilo je plodom već od prvog dana, pošto je zajednica očigledno prepoznala energiju i rad uprave u proteklom periodu.

Kruna njihovog vrednog rada bila je naročito vidljiva prošlog petka uveče, kada je svečano otvoren renovirani restoran „Tri šešira“, mesto za okupljanje ljubitelja lepe pesme i dobrog provoda na kraju radne nedelje.

Deo članova uprave SNO

Dovoljno je reći da je objekat bio prepun gostiju, tražilo se mesto više, za one koji su došli nešto kasnije, a ugostitelji su morali da nabave dodatnu količinu hrane za gurmane.

Marinko Miletić, Radmila Misić i Slavče Dinić (u pozadini)

Naravno, sve je bilo začinjeno lepom pesmom Radmile Misić i Marinka Miletića, uz pratnju maestra na orguljama Slavčeta Dinića.

Među gostima i mladi

Atmosfera je bila ne samo svečana, već i prvoklasna. Zabava je potrajala do pred ponoć, a većina posetilaca je na odlasku obećala – vidimo se i idućeg petka veče na istom mestu! Odlična poseta ovom događaju je dobar znak za članove uprave SNO da su stvari krenule na bolje, uz očekivanje dalje podrške zajednice aktivnostima koje imaju u planu da sprovedu u narednom periodu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here