Youtube/Mila Aleckovic Nikolic
Vesna Pećanac

Poslanik i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je kako očekuje da Vlada po hitnom postupku dodeli državljanstvo Vesni Pećanac, kako bi joj institucionalno pomogli.

Knežević se oglasio nakon pošto su na društvenim mrežama objavljene fotografije Nikolićeve supruge, glumice Vesne Pećanac, iz narodne kuhinje u Beogradu.

– Treba da nas je sramota sve u Crnoj Gori zbog odnosa prema glumici Vesni Pećanac. U ovim blagim danima najbolje pokazujemo koliko smo nedostojni velikog Živka Nikolića – naveo je Knežević na Tviteru.

Predsednik Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore Milutin Đukanović kazao je da će predložiti tom telu da EPCG bude na usluzi porodici reditelja Živka Nikolića.

– Živko Nikolić i Vesna Pećanac su puno zadužili Crnu Goru i Nikšić. Oni su pokazali da i Crna Gora ima ljude čija djela prevazilaze naše granice, i ovo društvo ima obavezu da vodi računa o njima, bez obzira da li oni to zahtevaju. Predložiću Odboru direktora da EPCG bude na usluzi porodici Živka Nikolića. To je minimum koji mogu uraditi Nikšić i Crna Gora za neizbrisivi trag koji su ostavili Vesna i Živko -objaio je Đukanović na Tviteru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here