Promo
BrainOBrain festival na Sava Promenadi

Mame i tate, obradujte svoje mališane nizom kreativnih i intelektualnih radionica u okviru edukativno-zabavnog dečjeg festivala BrainOBrain, koji se već treći put organizuje u okviru Belgrade Waterfront-a! Festival posvećen učenju, zabavi, umetnosti i druženju održaće se u nedelju, 8. septembra od 16 od 22 časa, a učešće u svim radionicama je besplatno za sve mališane.

Nakon brojnih edukativnih radionica koje su se tokom avgusta odvijale na Sava Promenadi, BrainOBrain festival izmamiće još koji dečji osmeh tokom pozorišnih predstava, muzičkih i sportskih animacija, kao i nastupa kulturno-umetničkih društava i dečjih horova. Mališane će obradovati i facepainting, maskote Diznijevih junaka i drugih popularnih crtanih likova, kao i klovnovi i mađioničari. Njima će se pridružiti i klub američkog fudbala, tenisa, rvački klub, kao i škola trbušnog plesa, koji će demonstrirati svoje veštine. Kraj večeri i celokupnog BrainOBrain druženja obeležiće spektakularni vatromet!

BrainOBrain je međunarodni program koji podstiče intelektualni i socio-emocionalni razvoj dece, čiji je cilj da roditelje upozna sa svim aspektima psiho-fizičkog razvoja dece, kao i da obezbedi vannastavni program koji podstiče unapređenje znanja i veština najmlađih. Program na zabavan način mališane uči osnovnim matematičkim operacijama, orijentaciji u prostoru, odnosu veličina i položaju tela, uz bogat zabavni sadržaj.

Druženje sa vršnjacima, smeh i mnogobrojne avanture očekuju vas na Sava Promenadi – pridružite nam se i provedite uzbudljiv vikend pored Save!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here