EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Trener Atlanta Hoksa Lojd Pirs pohvalno je govorio o Bogdanu Boganoviću, koga vidi kao jednog od oslonaca ekipe.

Srpski bek je nedavno stigao u Džordžiju, posle dve sezone u Sakramento Kingsima, i kroz utakmice predsezone pokazao je da će biti značajno pojačanje za Hokse.

– Uzbuđen sam zbog Bogija i što je deo našeg tima. On je veliki deo naše budućnosti i jedan od momaka na koje se oslanjamo. Veliki je profesionalac, a kakva će biti njegova uloga to još učimo, ali neće biti problema – istakao je Pirs.

U noći između subote i nedelje, Bogdanović je trijumfu nad Memfis Grizlisima (117:116) doprineo sa 10 poena i 7 asistencija.

– Večeras sam mu rekao da treba da bude veoma odlučan, da bude agresivniji. Pokušavam da budem nepristrasan sa njegovom situacijom u Sakramentu i kako je tamo korišćen, jer želim da se koncentrišem na to kakva će biti njegova uloga ovde i da ga integrišem sa našim momcima – poručio je strateg Atlante i dodao:

– On odlično donosi odluke, večeras je imao sedam asistencija i igrao kao rezervni plejmejker. Znamo da će on davati koševe, da donosi inteligenciju i iskustvo. Jedva čekam da bude starter na utakmici u sredu.

Atlanta na startu NBA lige gostuje Čikago Bulsima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here