Tri eksplozije odjeknule su tokom noći na severu Kosova i Metohije, rekao je za Tanjug zamenik komandira kosovske policije za region sever Veton Eljšani.

Eljšani je rekao da je jedna šok bomba bačena u blizini policijske stanice u Zvečanu, a jedna u blizini policijske stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice. On je dodao da je kamenovano i jedno policijsko vozilo, na koje je takođe bačena šok bomba.

– To se dogodilo u periodu između 23.30 i jedan sat posle ponoći – precizirao je Eljšani.

On je dodao da nije bilo povređenih. Eljšani je rekao da postoje manja oštećenja na policijskom vozilu, koje je kamenovano.

Pošto je Priština zabranila prolazak na Kosovo i Metohiju kamionima sa srpskom robom, kolone kamiona su na svim prelazima – Merdare, Jarinje i Končulj. Prolaze samo putnička vozila i kamioni sa inostranim tablicama i to posle detaljne kontrole kosovske policije.

U Gračanici, u blizini Doma kulture, pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije pretresali su automobile i ljude.

2 COMMENTS

  1. Te eksplozije se moraju razumeti kao ocajnicki pokusaj srpskog naroda za opstanak u svojoj kolevci.

  2. Te eksplozije i sve sto rade Albanci se treba shvatiti kao pokusaj daljeg uznemiravanja Srba i da oni napuste svoja vekovna ognjista.Srbima nece pomoci ni Kvinta, ni Abazovic, ni Rama kao ni Amerika. Oni samo gledaju da proguraju svoje cedo tzv. Kosovo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here