youtube/MyHowBook

Svaki horoskopski znak ima neke svoje privlačne osobine, ali oni koji veruju u astrologiju skrenuće vam pažnju na tri fatalne žene Zodijaka koje muškarci smatraju neodoljivim.

One nisu uvek najlepše, niti su najpametnije, niti imaju ambiciju da vas upletu u svoju “mrežu” – ali imaju ono nešto zbog čega uvek dobiju ono što žele. Naravno, ako verujete u horoskop.

Škorpija

Škorpije ili volite ili mrzite, s njima nema sredine. Upravo to je, piše Herway.net, njihova najjača karta. Njihovu prisutnost ne možete zanemariti.
Žene rođene u znaku Škorpije su pravi magnet za muškarce i za njima će se svi okrenuti. Tačno znaju kako treba da se ponašaju i šta da kažu kako bi dobile i zadržale njihovu pažnju. Nisu stidljive i vole svoju senzualnu prirodu. Uživaju u seksu i vole da upoznaju svog partnera do kraja.
Škorpije se ne boje da izraze svoje mišljenje i jako su nezavisne, ali kao partnerke su vrlo privržene svom muškarcu, što im daje još jednu dozu neodoljivosti.

Vaga

Žene rođene u znaku Vage san su svakog muškarca, ne samo zato što je u pitanju najlepši znak Zodijaka. One su glamurozna verzija devojke iz susedstva. Imaju neodoljivu kombinaciju lepote i inteligencije, što ih čini neverovatno harizmatičnim.
Vole da budu ženstvene, da dobro izgledaju i nose fensi odeću i šminku. Ne smetaju im tradicionalne ženske uloge i uživaće u tome da ih partner razmazi. Interesuju ih različite stvari i s njima može da se razgovara o svemu, a pritom su otvorenog uma.

Rak

Žene rođene u znaku Raka često će muškarca privući već na prvi pogled. Deluju im kao princeze nesvesne svoje lepote i ponekad čak detinjasto, ali vrlo su mudre.
Njihova privlačnost se krije u tome što se uopšte ne trude da budu privlačne. Većinom ih krasi prirodna lepota, pa im nije potrebna atraktivna odeća ni previše šminke da bi se istakle. Jako su osećajne i imaju potrebu da udovolje partneru, pa se uz njih ljudi uvek osećaju dobro, ističe Index.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime