Pexels

Revije najpoznatijih svetskih modnih dizajnera najavile su dolazak jarkih i neon boja za nadolazeće proleće. U upadljivijim tonovima biće i mejkap – mnogi ovu godinu nazivaju godinom sjaja, rumenila i metalik šminke.

Alan Avendanjo, šminker najpoznatijih lica Holivuda kao što su Vanesa Hadžens i Džodi Tarner-Smit, smatra da će ova tri trenda biti potpuni hit, a na svojim klijentkinjama prikazao je kako će oni izgledati.

1. Metalik šminka

Alan smatra da će metalik nijanse biti potpuni hit cele godine. Ovi tonovi pojačaće vaš mejkap i dati mu efektnu i upečatljivu notu. Ne morate biti profesionalci – sa lakoćom možete naneti metalik senku na oči i uz to, ona će se brzo osušiti.

2. Konturisanje rumenilom

– Rumenilo me vraća u 80-te, stvar je u tome da nanesete rumenilo sve do slepoočnica. Rumenilo zaista oživljava lice i nanošenje te boje na slepoočnice, jagodice i jabučice obraza podiže i uokviruje lice. Bilo da je u pitanju tečno ili kremasto rumenilo, počnite od svetlih i nadograđujte – navodi Alan.

3. Gliter i sjaj

Vanesa Hadžens nam je pokazala svu raskoš i efektnost sjaja za usne i šljokičavih nijansi na očima.

Smatra se da je upravo druga sezone trenutno jedne od najpoznatijih serija – “Euforije”, najavila ovaj trend.

Pune, jedre i sjajne usne uz gliter na očima već su zavladale Holivudom. Uz ovakvu šminku ostavićete snažan pečat gde god da se pojavite.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here