Unsplash.com

Iako svi znaci imaju mane, zbog nekih svojih specifičnosti ovaj ima lošu reputaciju. Da li ste znali da Devica nosi neslavnu titulu najomraženijeg i najiritantnijeg horoskopskog znaka?

Većina veruje da su Device sposobne da zakomplikuju i najjednostavniju stvar, prilično su nepopustljive, kritične i najveći perfekcionisti.

Takođe su i zlopamtila i nikada neće propustiti priliku da vas suptilno podsete na nepravdu koju ste im naneli. Međutim, prema Devicama postoji mnogo predrasuda, a tri najveće  donosimo u nastavku.

1. Skloni su kritikama i osudama

Device imaju analitički um i analiziraju svaku radnju (svoju i tuđu) do najsitnijih detalja. To znači da ćete ponekad od njih čuti ono što možda ne želite. Cena otvorenog razgovora sa Devicom je istina jer ne žele da sakriju svoje mišljenje. Bez oklevanja će vam reći šta radite pogrešno.

U vreme kada samo očekujete savet, verovatno vam neće biti lako da čujete da i vi radite nešto pogrešno, pa to možete protumačiti kao osudu. Međutim, to je – iskrenost. Zapamtite da je Devica najveći kritičar sebe i da čak ne može ni da osuđuje druge jer je previše zauzeta i stalno preispituje svoje postupke i greške.

2. Stalno pametuju

Devica neće čekati da je pitate za mišljenje ili savet, odmah će vam dati i jedno i drugo. Taj deo njene ličnosti često se doživljava kao pametan, ali je zapravo rezultat gore navedene analize. Devica odmah primećuje stvari koje vam otežavaju situaciju i reći će vam kako da se iz nje izvučete što je moguće lakše i brže. Lako je ovo protumačiti kao pametovanje, ali zapamtite da je to zapravo dobronamerna potreba da vam pomogne.

3. Niko nije bolji od njih

Sigurno ste mnogo puta čuli priče o Devicama u kojima je sve bolesno uredno, čisto i pedantno organizovano. Suprotno uvreženom mišljenju, Device uopšte nisu najuredniji znak. I ne samo to, mnogim Devicama uopšte nije potreban savršen red u svom okruženju. Iako ima mnogo onih koji zaista opravdavaju svoju reputaciju čistunaca, ima i mnogo onih koji i dalje više vole kreativni nered.

Dok će se drugima ovaj kreativni nered činiti kao nešto s čime ne mogu da se nose, Devica će u svakom trenutku znati gde su njene osnovne stvari. Ne mešajte se u uređivanje bilo koje Device, a pogotovo ne neuredne, jer ono što vam izgleda kao nered je idealno organizovan životni prostor u kojem se ona lako snalazi sve dok ne intervenišete.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here