Tri recepta za najbolji anticelulit tretman

0

Rešite se celulita i uživajte u svom telu
 

 

Pilinzi koji se sastoje od abrazivnih sastojaka poput morske soli, smeđeg šećera i kafe najbolji su prijatelji glatkog tela bez celulita. Čiste kožu od mrtvih ćelija kože, pospešuju cirkulaciju i smanjuju neželjenu narandžinu koru na bedrima i zadnjici.

 

1. Pasta od morske soli i smeđeg šećera
Napravite pastu od jedne šoljice smeđeg šećera, šoljice morske soli, soka jednog isceđenog limuna, nekoliko čajnih kašičica maslinovog ulja i par kašika meda. Utrljajte pastu na kritične delove tela poput bedara i zadnjice, pa masirajte područje kružnim pokretima. Ostavite pastu da odstoji pet minuta pa je isperite hladnom vodom s tela.

 

2. Pasta od kafe
Pomešajte pola šoljice grublje mlevene kafe s malo maslinovog ulja, i tri kašike šećera dok ne dobijete homogenu pastu. Njome istrljajte neželjenu narandžinu koru na telu. Ako želite da postignete dodatan učinak – pastu trljajte uz pomoć abrazivnog sunđera za telo koji će poboljšati prokrvljenost kože.


3. Pasta od algi i maslinovog ulja
Pomešajte tri kašičice usitnjenih algi s malo morske soli i četvrt šoljice maslinovog ulja dok ne dobijete homogenu smesu. Umasirajte ovu pastu na celulitom zahvaćena područja kružnim pokretima u trajanju od nekoliko minuta. Pasta će imati bolji učinak ako prvobitno pore otvorite uz pomoć toplog tuša, a nakon ‘tretmana’ pastu isperete hladnom vodom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here