pixabay.com

Postoji jednostavan trik koji će vam omogućiti da uživate u mirisu svog najdražeg parfema mnogo duže nakon što potrošite čitavu bočicu.

U svetu lepote, traganje za načinom kako produžiti trajanje omiljenog parfema predstavlja izazov. Postoji jednostavan trik da uživate u mirisu svog najdražeg parfema mnogo duže nakon što potrošite čitavu bočicu, i to uz pomoć – vazelina.

Ovaj sjajan trik oduševio je društvene mreže, a uz njega ćete s lakoćom napraviti svoj “parfemski balzam” kod kuće. Započnite pripremom potrebnih sastojaka, a to su samo vazelin i vaš omiljeni parfem.

Zagrejte vodu u loncu, a zatim stavite posudicu sa vazelinom unutar lonca kako bi se potpuno otopio i pretvorio u glatku, konzistentnu smesu. Kada je vazelin otopljen, dodajte smesi 6-7 kapi parfema i sve zajedno promešajte temeljno, kako biste ravnomerno rasporedili miris.

Nakon mešanja, stavite posudicu u frižider i pričekajte da se smesa stvrdne (oko 2 sata). Kada je spremna za upotrebu, izvadite je iz frižidera i pričekajte nekoliko minuta pre nanošenja.

Ovaj jednostavan parfemski balzam možete nanositi na bilo koje mesto na kom želite da istaknete svoj omiljeni miris, a ovaj trik, osim što omogućava da uživate u mirisu tokom celog dana, ujedno i produžava životni vek vašeg parfema, odnosno pruža priliku da iskoristite vaš omiljeni, skupoceni parfem – do poslednje kapljice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here