pixabay.com

Lako je da se osećate seksepilni kada napolju sija sunce i kada imate manje odeće na sebi. Međutim, niske temperature tokom zime mogu uticati na seksualni život nekih parova.

Zagrevanje ispod jorgana je uvek dobrodošlo, ali nekad je potrebno vreme za to.

Postoje određeni seksualni trikovi koje su osmišljeni za vreme zimskog perioda. Savet stručnjaka je da skuvate čaj, uzmite par dokolenica i budete spremni da se upustite u najuzbudljiviji seks zimske sezone.

Jednom kada sneg počne da pada, to ne znači da se stvari moraju ohladiti između čaršafa. Zapravo, seks tokom zime pruža brojne zabavne mogućnosti i pogodnosti.

Tokom zime možete nositi par toplih čarapa, dokolenica, a vaša topla stopala će vam pomoći da lakše dođete do orgazma. Kako? Zapravo postoji naučno objašnjenje za to.

– Naučno je dokazano da kada su ženine noge tople, ona ima bolje šanse za postizanje orgazma – tvrdi doktor Rob Aleks.

Skuvajte šolju čaja i ponesite je sa sobom u krevet, savetuje on.

– Vaš partner će misliti da ste spremi da provedete noć u udobnom kauču, međutim, uzmite gutljaj toplog čaja u usta i pružite svom partneru najbolji oralni seks. Topli osećaj je odličan i za muškarce i žene. Ovo može brzo da vas seksualno zagreje u hladnoj zimskoj noći – kaže Aleks.

Umesto čaja od hibiskusa ili kamilice, izaberite čaj s ukusom peperminta. Ukus peperminta na vašim usnama će ostaviti snažan osećaj partneru prilikom oralnog seksa.

Jedan od saveta je i da ostavite otvorene roletne, jer vam to daje osećaj uzbuđenja, u smislu toga šta će se desiti ako vas neko uhvati u seksu.

– Nivo testosterona može biti niži tokom zime, ali malo sunčeve svetlosti može pomoći da se ojača libido – kaže doktor Aleks.

Takođe, postoji nekoliko seksi poza koje je bolje pokušati tokom zime.

– Lezite jedno do drugog u kašika položaju da smanjite količinu kože izložene vazduhu. Kašika poza nije samo za maženje. I ne zaboravite ruke. Ova poza omogućava da slobodno koristite svoje ruke da se zagrejete – savetuje doktor Aleks.

Toplo ulje deluje umirujuće na telu, stvara prijatne senzacije kada je hladno i miriše neverovatno. Pružite svom partneru masažu i vidite gde će vas to odvesti.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime