Utakmica osmog kola regionalnog takmičenja.

Košarkaši Partizana u nedelju gostuju Budućnosti u utakmici osmog kola ABA lige. Posle sedam odigranih kola, Partizan ima pet pobeda i dva poraza u regionalnom takmičenju, a Budućnost skor 6-1, pa bi međusobni duel mogao da ima ključni značaj u trci za prvo mesto posle regularnog toka šampionata.

-Budućnost ima odličan tim. U ozbiljnoj su seriji pobeda, imaju veoma talentovane igrače i uvek velike ambicije. Na nama je da nadjemo specifične taktičke solucije, da pokušamo odvesti utakmicu na našu košarku i da igramo kako umemo – rekao je trener Andrea Trinkijeri za klupski sajt.

Kapiten Partizana Novica Veličković se posle propuštene utakmice protiv Ritasa u Evrokupu vraća u tim.

-U Podgorici je uvek teško igrati. Ne mogu da se setim nijedne utakmice koju je Partizan lako dobio dole, čak i kada je bio apsolutni favorit. I ove sezone, oni imaju odličan tim, iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje, na deobi su prvog mesta u ligi i zaslužuju maksimalan respekt. Samo ako smo na svom maksimumu, samo ako se budemo borili i srcem i glavom do kraja, imaćemo šansu da se u Beograd vratimo sa važnom pobedom – izjavio je Veličković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here