EPA/David Ramos
Nejmar

Još jednom, po ko zna koji put u karijeri, Brazilac Nejmar mora na poštedu, opet zbog povrede, i ovaj put baš u zao čas – uoči meča sa Barselonom u 1/8 finala Lige šampiona.

Prognoze su takve da bi Nejmar mogao da propusti oba meča sa bivšim klubom, ali to nije ono što ga najviše boli u ovom trenutku.

Suočava se sa još jednom pauzom što je posebno bolna činjenica jer je takvih i sličnih situacija imao “bezbroj” u karijeri. Iz poruke koju je poslao na instagramu posle vesti da će pauzirati, očito je da oseća i bes i tugu što će opet pauzirati jer je konstantno na meti protivničkih igrača.

– Tuga je velika, bol je konstantan, plačem stalno. Još jednom ću stati na neko vreme da bih mogao da radim ono što najviše volim da radim, a to je da igram fudbal. Ponekad se osećam neprijatno na terenu zbog mog stila igre, jer driblam, i zbog toga me stalno tuku. Ne znam da li je problem u meni, ili ono što radim na terenu… zbog toga sam stvarno tužan. Toliko me čini tužnim kad čujem od igrača, trenera, komentatora, ili bilo koga, “stvarno je trebalo da ga prebiju”, “stalno pada”, “plače”, “dete je”, “razmažen je” i tako dalje…  Iskreno, to me toliko čini tužnim da stvarno ne znam dokle ću moći tako. Samo želim da uživam u fudbalu. SAMO TO – poručio je Brazilac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here