Reper Dalibor Andonov Gru sahranjen je danas na Orlovači, apotresne scene slomile su i najhrabrije. Udovicu Danicu držali su da ne padne čim je krenula povorka, kao i majku Vericu. 

Dok je trajala povorka, čula se pesma “Ja bez tebe ne mogu da živim”, a tokom sahrane trubači su svirali “Tiho noći, moje zlato spava”.

“Mi nismo sposobni da govorimo o smrti, možemo samo da verujemo da je rođenje samo važna stvar. Ćutimo. Neka se čluje samo tišina. Ne prekidajmo je, pustimo da pobedi tama. Nažalost, Bog uzima najlepše cveće. To je tuga za nas. Ali Bog ima svoj plan… Dragi moj Dalibore, šta da ti kažem… moj prijatelju, putuj, tamo te čekaju moji prijatelji… Duško i Nebojša. Vi ćete biti hip-hop trio bez konkurencije, a tu sam i ja…”

Niggor

“Doći će dan kada ću morati da odem i ja. A do tada čuvaćemo sećanje na tebe, tvoju muziku. Vidimo se kad budem došao gore. Imaćemo lozinku… Znaćete da sam to ja. Počivaj u miru”, rekao je Nigor pa zaplakao pred svima, a jedva je i govorio od suza.

Prijatelji i porodica okupili su se malo pre 14 sati da tragično stradalom reperu upute poslednji pozdrav. U kapeli bila je kuknjava, rodbina je plakala i jecala bez prestanka. Gruova smrt sve ih je zavila u crno.

Članovi porodice u suzama primali su saučešće.

Reperovi roditelji su u potpunosti slomljeni od tuge.

Podršku u teškim trenucima porodici Andonov pružili su  Knez, Marko 187, Marko Đurovski, Igor Lazić, Edin Škorić, Dušica Jakovljević, Dragana Mićalović, Nigor, Ajs Nigrutin, mnogi drugi. Goca Tržan i Ivana Peters držale su se čvrsto zajedno i plakale tik pred opelo.

Mićalovićeva je vidno potresena zagrlila Edina. Svi prijatelji bez ijedne reči nosili su cveće i gledali se s tugom u očima.

Ekipa Partizana poslala mu je venac i dirljivim rečima uputila mu poslednje zbogom. I bajkeri su došli da upute poslednje zbogom velikom drugu i tražili su odobrenje od direktora groblja da ga isprate do večne kuće motorima.

Dalibor Andonov Gru poginuo je u Zemunu tokom vožnje kajta u ponedeljak, 9. septembra u popodnevnim satima. Iz vode su ga izvukli prijatelji, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Za sobom, ostavio je suprugu Danicu i sinove Vuka i Relju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here