Foto: Instagram/sanjamarinkovicofficial/
Sanja Marinkovic

Poznata voditeljka Sanja Marinković, danas se susrela sa velikim bolom, njen otac je umro iznenada posle kratke i teške bolesti.

On je poslednjih nekoliko nedelja bio smešten u jednoj državnoj bolnici gde su lekari davali sve od sebe da mu olakšaju poslednje dane. Sanja je sve vreme bila uz oca i pružala mu podršku.

Njena okolina je bila iznenađena ovim jer se voditeljka trudila da u javnosti ne priča o svojim problemima, već je vredno radila i ponašala se kao da je sve okej, a u sebi je proživljavala najteže trenutke – hrabro, bez suza. Imala je veliku podršku prijatelja i kolega koji su se maksimalno trudili da olakšaju sve ono kroz šta je Sanja prolazila poslednjih nedelja.

Za naredne dane Sanja je otkazala snimanje emisija, a u subotu će biti prikazan „Magazin In“ koji je voditeljka snimila pre nekoliko dana.

– Moja želja je oduvek bila da kao javna ličnost ipak šaljem samo poruke optimizma, a o teškim trenucima razgovaram samo sa svojim najbližim. Imala sam veliko razumevanje i podršku svojih kolega i prijatelja jer sam snimala i radila dok sam se borila sa najtežim bolom i zahvalna sam svima koji su bili uz mene – rekla je kratko Sanja.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime