Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, zadovoljan je pobedom nad Rusijom u poslednjem meču Lige nacija B.

“Orlovi” su savladali Rusiju sa ubedljivih 5:0, međutim Tumbaković dodaje da bi sve dao je sličan ishod bio i na meču protiv Škotske.

– Dobra utakmica je bila, malo smo imali sreće. Igrali su momci motivisano, htelis u da se dokažu. Lepo je, ali sve bih dao da smo u drugoj utakmici bolje prošli i otišli na EP. Ali ‘C’est la vie’ (se la vi) to je fudbal. Čekaćemo neku drugu šansu – rekao je Tumbaković posle meča za “Sportklub”.

Tumbaković je pohvalio mlade fudbalere poput Radonjića, Jovića, Vlahovića, Milenkovića i ostale koji su bili među najzaslužnijima za pobedu.

– Ovo je mlada ekipa, ima sigurno budućnost. Baš su mladi. Biće puno tih kvalifikacija i imaju mogućnost da se iskažu, ako ostanu u ovoj formi. Imali smo nekih problema u organizaciji ove utakmice. Puno igrača nije moglo da igra zbog novonastale situacije i povreda. Duci Vlahović je dao gol, lepa utakmica.

Naši igrači ostali su u Ligi B zahvaljujući pobedi Mađarske nad Turskom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here