Promo
Sajam turizma u Štutgartu

Turistička organizacija Srbije (TOS) predstavlja turističku ponudu Srbije na sajmu turizma CMT u Štutgartu,  koji se održava od 11. do 19.  januara 2020. godine.

Predstavljena je celina turističke ponude Srbije, sa naglaskom na kulturnu ponudu, kratke odmore u gradovima, zanimljivosti duž Dunava uključujući i Dunavsku biciklističku rutu, ponudi vezanoj za kamping i karavaning, aktivni odmor u prirodi u kombinaciji sa seoskim turizmom, i manifestacije koje se održavaju u Srbiji, kao i gastronomiju.

U cilju privlačenja publike organizovana je i bogata animacija na štandu, gde posetioci mogu da se oprobaju u izradi predmeta narodne radinosti iz Srbije. Zajedno sa TOS-om Srbiju predstavljaju i turističke organizacije Beograda, Vojvodine, Novog Sada, Čačka i Valjeva, a na štandu svoju ponudu promovišu i turistička agencija Glob Metropliten Tours i Specijalna bolnica Gornja Trepča.

Ovo je najposećeniji sajam u Nemačkoj namenjen pre svega publici, na kome se više od 2.000 izlagača nadmeće za pažnju 250.000 posetilaca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here