Tužilaštvo BiH najmračnija vehabijska ispostava

0

Emil Vlajki

Po tom određenju, vehabije su i oni koji ne dozvoljavaju popis stanovništva sa izjašnjavanjem o veri i naciji kako bi prikrili da je i na bošnjačkim područjima sprovođeno etničko čišćenje, tvrdi Vlajki u kolumni za "Nezavisne novine", podsećajući da se u federalnom Sarajevu svake godine u prvi razred osnovne škole upisuje preko devedeset odsto dece koja se izjašnjavaju kao muslimani.

 

Navodeći primere uvođenja veronauke u vrtiće i ukidanje Deda Mraza u bošnjačkim delovima BiH, plaćanje žena zaposlenih u javnom sektoru da pokrivaju lice, kao i priželjkivanje ponovne turske dominacije na ovim prostorima, Vlajki zaključuje da su vehabije svi oni koji traže navodno građansku državu BiH nastojeći da je, kao najbrojnije stanovništvo, urede po neevropskim principima.

 

"Konačno, vehabije su svi oni delovi međunarodne zajednice koji favorizuju stvaranje muslimanskih entiteta i država na Balkanu, Kosmet, Crna Gora, Makedonija, Sandžak, Federacija BiH, koji efikasno prave Veliku Albaniju i uspostavljaju `zelenu transverzalu` od Istanbula do Beča, i koji su zasigurno najveći zločinci na ovim područjima", kaže prof. dr Vlajki, koji je predavač političke filozofije na brojnim svetskim univerzitetima.

 

On tvrdi da je policijska akcija protiv vehabijske komune u Gornjoj Maoči "holivudska dimna zavesa" za obmanjivanje javnosti koja skriva ove prave vehabije, koji žele i koji su u stanju da istinski ruše državu, međusobno poverenje konstitutivnih i drugih naroda, toleranciju, suživot i sve druge ljudske vrednosti.

 

"Vidljivo je da ima i previše vehabija u BiH o kojima tužilaštvo ni ne sanja. Teško je da bi se mogli svi pohapsiti, a konačno, ako bi Tužilaštvo BiH bilo dosledno, moralo bi uhapsiti i samo sebe, pošto je ono najmračnija vehabijska ispostava", zaključuje politički analitičar Emil Vlajki.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here