Tužilaštvo formiralo ”predmet Džajić”, Piksi spreman da svedoči

0

 

Moguća istraga protiv legende Crvene zvezde: Dragan Džajić
 

Prema saznanjima ”Informera”, Više tužilaštvo u Beogradu je ekspresno reagovalo na tvrdnje Stojkovića i već je formiran ”predmet Džajić”. Policija je dobila nalog da sasluša Stojkovića i sakupi sva potrebna obaveštenja o tom slučaju. Ako se prikupe dovoljno čvrsti dokazi, moguće je i pokretanje zvanične istrage protiv Džajića, iako je on ukazom predsednika Srbije Tomislava Nikolića aboliran za slična krivična dela za koja je ranije bio optužen.

”Tužilaštvo i policija mogu da pozovu Stojkovića i da ga ispitaju kojim dokazima raspolaže. U slučaju da ima potvrdu za svoje tvrdnje, donosi se odluka o saslušanju svih pomenutih aktera i prikupljanju drugih izvora i dokaza. Bez toga ne možemo unapred da kažemo kakav će biti krajnji ishod i da li će biti pokrenuta istraga”, rekao je Aleksandar Milosavljević, bivši zamenik okružnog tužioca, a prenosi beogradski list.

 

Stojković je spreman da svedoči na sudu i dokaže sve optužbe koje je izneo prethodnih dana izneo, a koje se tiču spornih transfera Nikola Žigića i Milana Biševca.
 

”Spreman sam da o svemu govorim pred sudom i tužiocem ukoliko me pozovu. Dokazi su im ti da je čovek pravio ugovore 50-50, koji su bili štetni po klub. Sve što sam rekao, uradio sam da bih zaštitio sebe od optužbi da sam opljačkao klub i pokrao milione. To nije istina, a Dragan Džajić je lagao o činjenicama. Ispričaću istinu i sve što znam o njegovom odnosu sa menadžerom Milanom Ćalasanom”, poručio je Piksi.

 

Inače, Džajić se nije oglasio na Piksijeve optužbe i izbegava pozive medija. Prema Informerovim saznanjima od izvora bliskih Džajiću, on se trenutno nalazi na odmoru u Crnoj Gori, veoma je uznemiren, loše se oseća zbog Piksijevih optužbi i nije mu jasno zašto je Stojković to uradio.

 

Sada je na potezu država, a možda afera o Džajiću bude inicijalna kapisla za raskrinkavanje ostalih mutnih radnji prethodnih rukovodstava koja su dovela Crvenu zvezdu na rub propasti, navodi ”Informer”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here