Youtube/Nandi Uzelac
Nandi Uzelac

Hrvatska voditeljka Nandi Uzelac šokirala je objavom na Instagramu u kojoj je priznala šta joj se sve izdogađalo u kratkom vremenskom periodu, zbog čega se neko vreme povukla iz javnog sveta.

Zgodna Splićanka otkrila je da je njenom ocu dijagnostikovan rak pluća, da joj je nedavno preminula baka, ali i da njen dugogodišnji partner čeka dete sa drugom ženom.

Nakon što je podelila ove bolne trenutke sa pratiocima, Nandi je pokrenula lavinu komentara i podrške.

“Imala sam jako težak period! Jako! U strahu od straha šta se sve izdogađalo. Tata mi je dobio tumor na plućima, njegova mama, moja baka je umrla, druga je loše i sitno odbrojavamo. Onda se zarundalo i u ljubavi”, započela je Nandi.

“Moja dugogodišnja ljubav je napravila dete drugoj, za šta sam saznala preko trećih ljudi. Onda je krenulo rundanje, gde sam zapela u nekvalitetnom odnosu/ problematične osobe…”, nastavila je.

“Zaista godina za pamćenje i naučila me štošta. Da izdržim! Da istrpim! Da budem jaka i svoja… Sve ovo vama sad zvuči konfuzno, nedorečeno… Ono što je sigurno da sam kao leptir izdigla se u svom stilu i našla svoj put. Svoja! Jaka i emancipovana! Opet vesela, opet ambiciozna”, zaključila je Nandi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here