pixabay.com

Iz kompanije su ranije objavili plan u vezi sa tvitovima koji će nestajati nakon 24 sata, a mogućnost je testirana u Brazilu, Italiji, Indiji i Južnoj Koreji.

– Neki od vas su nam kazali da im je tvitovima neugodno jer je sve javno i trajno. Uvek postoji pritisak da će se kasnije pojaviti retvitovi – pisali su to korisnici Tviterovom direktoru dizajna Džošui Harisu i menadžeru proizvoda Samu Havesonu.

Budući da fleets nestaju nakon jednog dana ljudima će pomoći da se osećaju ugodnije deleći lične i slučajne misli, mišljenja i osećaje.

Neki korisnici Tvitera koji eksperimentišu sa ovom novom opcijom kažu da je to otvorilo prostor za uznemiravanje na internetu zbog velikog broja neželjenih direktnih poruka.

Fleets mogu sadržavati tekst, fotografije i videozapise koji će biti dostupni na samom vrhu vremenske linije na Tviteru i profilu.

Iz Tvitera su potvrdili i da rade na tome da omoguće korisnicima da razgovaraju unutar live javljanja, a početkom ove godine su uveli i novu funkciju tvitovanja snimljenih glasovnih beleški.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here