EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
Lebron Džejms

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms govorio je pred početak nove sezone u NBA ligi.

Pet meseci nakon što su izbačeni u plej-ofa od Denver Nagetsa i samo nekoliko dana pre početka još jedne NBA sezone njegove 21. u najjačoj ligi na svetu, Džejms je pričao o motivima i predstojećim mečevima i izazovima.

“Ne motivišem se više toliko protivnicima. Ne treba mi to. Neću moći da kažem da nemam motivaciju da igram, jer zaista se motivišem da se suprotstavim konkurenciji, volim takmičenje protiv najboljih. Ali nije mi potreban pojedinac ili tim da me motiviše. Samomotivišem se. Ja sam dovoljan”, rekao je Lebron Džejms.

Džejms je svoju 20. sezona završio sa učinkom od 40 poena, 10 skokova i devet asistencija u četvrtoj utakmici finala Zapadne konferencije.

“Kralj” je odigrao svih 48 minuta, ali to ipak nije bilo dovoljno da spreči poraz Lejkersa 113: 111 i gubitak serije 4-0.

Lebron Džejms je upitan i o kritikma koje dobija tokom karijere, a istakao je da će o tome govoriti kada za to dođe trenutak.

“Biće vremena i za to. Kada će to vreme doći, ne znam. Ne znam da li je sada, ali doći će to vreme. Doćiće vreme kada će svi to shvatiti, to je sigurno”, rekao je Džejms.

Lejkersi sezonu u NBA ligi otvaraju duelom protiv Denvera, a Lebron želi da osvoji peti prsten.

“Još uvek vidim taj trofej Larija O’Brajena u mislima na dnevnoj bazi“, rekao je Džejms.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here