EPA-EFE/ETTORE FERRARI
Ben Aflek i Dženifer Lopez

Dženifer Lopez i Ben Aflek prodaju svoju porodičnu kuću na Beverli Hilsu u Kaliforniji usred bračne krize i glasina o mogućem razvodu.

Kako TMZ prenosi, par je unajmio agenta za nekretnine da proda kuću koju su zajedno kupili prošlog maja. Navodno je na tržištu dve nedelje, ali još uvek nema kupaca.

Takođe su naveli da par traži oko 65 miliona dolara za vilu. Lopez i Aflek su kuću kupili za 60,85 miliona dolara u maju 2023. — 10 meseci nakon što su se venčali u Las Vegasu.

Vila ima 17 spavaćih soba, 30 kupatila i parking za 80 vozila. Takođe ima zatvoreni sportski kompleks, prostor za rekreaciju na otvorenom, bazen i prostrane terene.

Vest o prodaji vile stiže nakon brojnih glasina o bračnoj krizi holivudskog para. Aflek navodno živi odvojeno od supruge, a Lopez je nedavno primećena bez burme, što je sve dodatno uverilo da je par u lošim odnosima.

Podsetimo, Lopezova je nedavno otkazala najavljenu turneju, a u svom biltenu je rekla da je tužna i skrhana što je izneverila svoje fanove.

Ovaj neočekivani potez u karijeri mogao bi biti povezan sa glasinama da su ona i glumac na ivici razvoda, a izvori tvrde da je Džej Lo morala da uzme slobodno da bi bila sa porodicom i bliskim prijateljima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here