Pixabay.com

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u koje zemlje će ove godine građani moći da putuju na more bez PCR testova i karantina, a uz sertifikat o vakcinisanju koji će dobiti od države.

On je naveo da je sporazum postignut sa Mađarskom i Grčkom, kao i da će biti sklopljen sa Egiptom i Turskom i da građanima Srbije za putovanje u te zemlje neće biti potreban PCR test.

– Dovoljno vam je da dobijete sertfikat od države Srbije, koji možete koristite u svakom trenutku. Moći ćete da idete u sve te zemlje – rekao je Vučić.

On je naveo da će biti postignut sporazum i sa Rusijom, kao i da će pregovori biti vođeni i sa Kinom.

– Sad ćemo polako sa Albanijom, Crnom Gorom i Severnom Makedonijom, sve zemlje u koje 98 odsto naših ljudi ide, govorim o moru. Postići ćemo sporazum, bez PCR, antitela… Gledaćemo da to širimo dalje – rekao je Vučić.

3 COMMENTS

  1. Ja ću, sa porodicom, u Albaniju. Sviđa mi se Saranda, baš je lepo mesto. Ko god je prošle godine bio, hvalio ih je kao ljubazne, predusretljive i izuzetno fine domaćine. I cene su im pristojnije nego u Grčkoj. Zato razmišljam da iznajmim kod menadzer-a neki udobniji auto, pa da krenemo i obiđemo nekoliko gradova tamo.
    Ako sve bude kako kažete, biće super.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here