EPA/ERIK S. LESSER
Foto: Arhiva

Nevladina organizacija Beograd Prajd pozvala je sve građane glavnog grada da se priključe šetnji u nedelju, 15. septembra u okviru 10. Parade ponosa.

Građani su pozvani da uz slogan “Ne odričem se” zajedno pokažu solidarnost sa LGBT+ zajednicom i ostalim diskriminisanim manjinama u Srbiji.

Okupljanje za predstojeći Prajd je od 16 časova ispred hotela Hilton.

2 COMMENTS

  1. ja znam bar dvojcu nerazdvojnih ljudozdera, a krvopija kolko oces; ima li ko nesto protiv, sem onih dvaest iljada roditelja, baba i deda, nestalih beba za poslednjih 5 – 6 godina, da napravimo paradu ljudozdera. — ako ovo nikoga mnogo ne uzbudjuje, stedi budzet kucni i republicki, i neke veseli; aj da napravimo i tu paradu ponosa ljudozdera, za kasnije ce mo ostaviti one sto i mrtve jedu. a i to se desava, da spomenem samo Jasenovac a i neki se Jaincima priblizili. — sto reko onaj pacov-li kad tad i to ce se desiti, ako se ovako nastavi. — vazno je da su vukodlaci siti a i turizmu to moze biti od koristi i onako samo takvi kod nas dolaze, sto zvanicno potvrdise, da iz ljubavi i dzabe. — recimo nasi engleski i americki prijatelji, germani tradicionalni konzumenti a ima ih jos.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here