Printscreen
Saša Kovačević

Saša Kovačević godinama je u skladnoj vezi sa Zoranom Tasovac, pa je istakao šta je ono što njegova partnerka ima, a razlikuje je od drugih devojaka.

Kako pevač kaže, kod bivše misice ne postoji ljubomora, te ona jako dobro razume njegov posao.

– Ona jako intenzivno radi na tome kada nešto treba da snimamo. Ja koliko sam devojaka do sada imao, nikada nisam imao neku takvu stranu koja zaista ne opterećuje ni u jednom smislu što se mog posla tiče – počeo je Saša.

– U ovom poslu si stalno okružen lepšem polu i normalno je da to može smetati, ali našao sam nekoga ko to potpuno razume – dodao je pevač.

Poznato je da Saša aktivno trenira godinama, te da u 39. godini ima isklesano telo. Sada je opisao neverovatnu disciplinu koja vlada kod njega.

– Vodim se nekim svojim režimom već više od sedam godina. Jako sam striktan i kada je hrana i kada je vežbanje u pitanju. Dešavalo se više od pola godine da kockicu čokolade ne pojedem, toliko sam disciplinovan. To može da ide u krajnost i u neku vrstu bolesti, kako moji vole da se našale, ali to je moj način života – izjavio je Kovačević za Grand.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here