Pixabay

Novinar Adriatik Keljmendi rekao je danas, reagujući na izjavu ministarke spoljnih poslova Donike Gervale da je “EU bez SAD i NATO tigar od papira u bezbednosnom smislu”, da će deca jednog dana u školama učiti kako je u ovo vreme Kosovo bilo zarobljeno “glupošću i podlošću” koje su ga izolovale od celog sveta.

Keljmendi je na Fejsbuku podsetio i na druge kritike upućene stranim zvaničnicima u prethodnom periodu.

“Blinken je naivan. Šolc, Makron i Meloni tigrovi od papira. Edi Rama izdajnik. Pronađite Doniku Gervalu. Drugim rečima, proći će godine i decenije i deca će u školi učiti kako je u ovo vreme Kosovo bilo zarobljeno glupošću i podlošću koje su ga izolovale i zbog čega je bilo ismevano od celog sveta. Da li ste ikada pomislili kako neko 20 godina nije uspeo da nađe dostojanstven posao i odjednom je ministar ili poslanik? Ovakve danas vidimo kao najaktivnije i najagresivnije. Nemaju šta da izgube”, zaključio je on.

5 COMMENTS

  1. U školama će se učiti istina, da je Kosovo i Metohija u sastavu Srbije po rezoluciji UN 1244…bilo i ostalo!!!

  2. Pa ako bude Berlinski kongres 2 deo, nasa deca ce uciti kako smo se mi doselili na Kosovo i proterujemo jadne Albance koji su tu vekovima. Sto ne ustanu nasi Srpski predstavnici i prekinu sa ovom šaradom od istorije sto nam uce deca, meni nikada nece biti jasno, od Kosova tj. lazi za ubistvo Murata u satoru pa na dalje,.. sve laž do laži..

  3. Dan se bliži Bog je velik i pravedan
    svi koji ne zaslužuju da žive na Kosmetu mora će nestati kao magla
    kad sunce zasija!
    Kosmet je srce i duša a i telo Srbije.

  4. Lepo receno. Ali ne pije vode. Nista od toga. Trubiti o rezoluciji 1244, Berlinskom kongresu, junackom gubitku Kosova 1389 i mitomaniji, o Bogu pravedniku, Kosmetu,kao dusi i telu Srbije. Zaista lepo je trubiti. Ali ostvariti delom – to je jedna sasvim druga prica.

    • узми неки антидепресив ! Нико те не тера да се бориш за нешто у шта не верујеш, немаш воље , а изгледа ни снаге…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here