Foto: ATA Images
Velja Nevolja hapšenje

Do ključnih dokaza protiv kriminalnih grupa Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Darka Eleza, pored ostalih materijalnih tragova, policija i tužilaštvo došli su tokom veštačenja mobilnih telefona pripadnika ovih ekipa, ali i njihovih saradnika!

Kako saznaju “Novosti”, u telefonu jedne od privedenih devojaka, koje su saslušane u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) pronađene su i fotografije sakaćenja ljudi.

Reč je o osobama čiji je nestanak zvanično prijavljen u policiji. Pomenuta devojka je pristala na saradnju i za sada je na slobodi. Ona se, pored ostalog, tereti i da je deo ekipe koja je prala novac zarađen od Belivukovog i Miljkovićevog kriminala, koji su faktički postali ispostava “kavačkog klana” u Srbiji.

– Ove fotografije su dostavljene i Tužilaštvu za organizovani kriminal.

– To su toliko monstruozni detalji, kao da su pripadnicima ove grupe uzor bili koljači Islamske države.

1 KOMENTAR

  1. Haha ma jeste …. i onda je mrmot umotao cokoladu. Ko jos veruje u ovo? Zasto bi neka od tih devojaka tako nesto imala u telefonu. Samo da podsetim o cemu treba da pisete. Jovanjica, pokradeni izbori, neustavna vlast, krusik, itd itd. Dosta sa bacanjem peska u oci

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime