U toku izrada uredbe kako će država pomoći taksistima

Vestionline, Tanjug
2
Tanjug
Foto: Arhiva

U toku je izrada uredbe koja će preciznije definisati način na koji će država da pomogne taksistima, a sve u cilju unapređenja taksi usluge, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu finansija Srbije.

Razgovori s taksistima biće nastavljeni i sledeće nedelje, kako bi u što kraćem roku bio završen nacrt uredbe.

Taksisti su pre dva dana, nakon razgovora s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, okončali protest i prekinuli blokadu centra Beograda koja je trajala 12 dana.

Vučić je nakon sastanka rekao da je država spremna da ponudi taksistima subvencije i pomogne u unapredenju kvaliteta taksi usluga.

2 COMMENTS

  1. Subvencije se daju strancima, a domaćim ništa, možda računaju da su to tajkuni i dobro se omastili na grbači naroda, te nije im potrebna pomoć. S druge strane, subvencionišu se firme za dekoraciju kablova za automobile i oni koji teraju radnike da nose pelene. Subvencije slede i taksistima, da penzioneri mogu da gladuju i žeđuju do mile Vučića volje. Ovakvim ponašanjem nikako BDP da mrdne iznad 3,5%, a perspektiva građanima je da u svojoj državi budu robovi, njihove plate su najniže u Evropi, standard takav je da su deseta beda u svetu, a okupirani su u mozgu svakojakim hvalospevima i bajkolažima i svakodnevna ponavljanja od papagaja bliskim vlastima, glavu zaboli slušatelje.

  2. Smanjite cene, DERETE BRE NAROD!

    Kako to da bilo gde u Srbiji taxi nije luksuz nego korisno prevozno sredstvo a u Beogradu, em sto necete da radite, cesto odbijate pozive, ubijate sa cenama, i jos kradete, ne lazite da to nije istina ili samo neki to rade.

    Smanjite drpanje i imacete toliko posla da ce vas biti briga da li imate konkurenciju i sta ona radi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here