pixabay.com

Članovi jedne navijačke grupe fizički su u Vukovaru napali trojicu mladića srpske nacionalnosti, objavio je danas “Večernji list”, pozivajući se na nezvanične policijske izvore.

Iz Policijske uprave Vukovarsko-sremske saopštili su da je u noći 12. oktobra, oko dva sata u Županijskoj ulici u Vukovaru ispred ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba više osoba.

Policija je navela da je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je šest osoba od 18 do 25 godina fizički napalo tri osobe u između 23 i 24 godine, a da je pri tome jedna osoba zadobila teške telesne povrede, dok su dve lakše povređene.

Svi učesnici sukoba su s područja Grada Vukovara, a o događaju je obavešteno državno tužilaštvo.

Navodno se sve dogodilo nakon što su trojica mladića napustila objekat i krenula prema automobilima. Osoba koja je zadobila teške telesne povrede završila je u KBC Osijek na operaciji. Policija je do imena svih počinilaca došla uz pomoć nadzornih kamera postavljenih na ugostiteljskom objektu čiji su snimci uzeti.

2 KOMENTARA

  1. Naravno, sada ce se kao i uvek u slicnim situacijama oglsasiti njihov MUP i tuzilastvo i reci da je i ovo izolovani pojenicacni incident,i da se ispituje,ali nije na nacionalnoj osnovi. Kolinda i Plenkovic najverovatnije nece reagovati, a ako i reaguju bice to mlaka i neutralna reakcija kao puno puta ranije. Bilo bi pozeljno da neki novinar istrazi i napravi spisak svih fizickih i verbalnih napada na srbe kao i uvredljivih sovinisticko-nacistickih grafita i izjava javnih licnosti protiv Srba,od pocetka ove godine do danas, i sve to objavi.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime