U znaku broja tri

0
Slavlje posle pobede: Fudbaleri Sandžaka
 

Utakmica protiv dosadašnjeg lidera privukla je brojne navijače Sandžaka na stadion u Bonamesu. Uz takvu podršku naši fudbaleri su prikazali odličnu igru. I pored toga, Sandžaklijama je bilo potrebno pola sata da načnu mrežu gostiju. Učinio je to Dženan Šabotić u 28. minutu posle karakterističnog solo prodora kroz odbranu protivnika.

Samo pet minuta kasnije na scenu stupa dvojac Admir Džanović i Dženan Šabotić i posle nekoliko dodavanja Admir preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora povećava vođstvo na 2:0. Do kraja prvog dela, Rotvajs pokušava da smanji, ali je rezervni golman Samed Sejdović je na visini zadatka.

KRAJSOBER LIGA

SV FC Sandžak – SG Rotvajs II 3:1 (2:0)
FRANKFURT –  Stadion: Bonames. Gledalaca: 250. Strelci: Admir Džanović u 28. Dženan Šabotić u 33. i Edin Ličina u 89. minutu.
Žuti kartoni: Šabotić u 17. Izberović u 48. M. Sejdović u 63. i Ličina u 89. minutu.

SANDŽAK: S. Sejdović, Aginčić, Z. Sejdović, Izberović, M. Sejdović, Ionut (B. Džanović), Mehmedović, Ličina, H. Sejdović, Šabotić, A. Džanović (I. Sejdović).
Pozicija na tabeli:
3. SV FC Sandžak 20 11 3 6 57:41 36

Drugo poluvreme Sandžak počinje nešto opuštenije i u 54. minutu Rotvajs uspeva da postigne gol i približi se na 2:1. Panika koja je nastala u redovima Sandžaklija je trajala petnaestak minuta, a Rotvajs je napao iz svih oružja. Sa nekoliko dobrih prilika i dva slobodna udarca sa dvadesetak metara gosti su već bili na pragu izjednačenja, ali je odbrana na čelu sa Muratom Sejdovićem uspela da sačuva mrežu.

Ulaskom Benjamina Džanovića, napad Sandžaka ponovo dobija na kvalitetu i odbrana može da predahne. Igra se ponovo prebacuje na polovinu gostiju, a sa pogotkom Edina Ličine u 89. minutu je sve bilo jasno.

Pobedom od 3:1 nad direktnim konkurentom za vrh, SV FC Sandžak odlazi na zasluženu zimsku pauzu i proleće čeka na trećem mestu i tri boda manje od novog lidera Fehenhajma.

 

 

 

 

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here