Youtube/RTS
Mesto gde je ubijen Vedran Repčić

Posle obavljenog uviđaja na mestu jutrošnjeg ubistva Vedrana Repčića (41) u beogradskom naselju Braće Jerković, telo je odneto sa parkinga na kojem je između dva automobila ubijen.

Komšije su jutros čule pet hitaca, a u ubijenog je navodno pucano iz revolvera. ubica je prema svedočenju očevidaca, bio odeven u tamniju sportsku garderobu, imao je tamni kačket i crnu hiruršku masku na licu.

Pošto je ispalio nekoliko hitaca u pokojnog Vedrana, pištolj je gurnuo u crno-sivu torbu i nestao u žbunju bežeći kao obližnjoj pijaci. Ubistvo je počinjeno u Ulici braće Jerković kod broja 201, među parkiranim automobilima, na pedesetak metara od okretnice autobusa broj 26.

Ubijen je Vedran Repčić (41), koji ima krivični dosije i već je jednom – 2016. bio na meti napadača ali je tada preživeo. Tada su na njega pucali ispred ulaza u kom živi, na oko 500 metara od mesta gde je danas ubijen.

On je živeo sa majkom, dečjom doktorkom, i nije bio oženjen. Jutros ubijeni Vedran sin je nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Srebrenka Repčića od kog se njegova majka razvela dok je još bio dečak od desetak godina.

Ranjeni Vedran je posle pucnjave ostao da leži okrvavljen na trotoaru a u njega je pucao muškarac u tamnoj sportskoj garderobi i sa manjim crn-sivim rancem ili torbom. Ubica je imao kačket i crnu hiruršku masku.

Očevici tvrde da je ubica pobegao ka pijaci, a komšije dodaju da su čule 5 hitaca – prvo 3 pa još 2, ali da nisi sigurne da li je sve ispalio ubica ili su neki bili ispaljeni i u samoodbrani.

Na lice mesta odmah su stigle Hitna pomoć i policija, a reanimacija je rađena odmah tu na pločniku, međutim i pored svih napora ranjenom čoveku nije bilo spasa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here