Ubio sina (2), ženu, pa presudio sebi

0

Uzrok porodične tragedije su navodno ogromni dugovi u koje je porodica zapala
 

– Policijski službenici Policijske stanice Nova Gradiška, potvrdili su istinitost dojave o pronalasku tri mrtva tela u porodičnoj kući u Slavči. Reč je o muškarcu, ženi i detetu. Sledi uviđaj u saradnji Županijskog državnog tužilaštva i policije, kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti ovog događaja – poručili su iz PU brodsko-posavske.

 

Uviđajem nad tri mrtva tela, koja su popodne pronađena u porodičnoj kući u novogradiškom naselju Slavča, potvrđene su sumnje da se radi o nasilnoj smrti tročlane porodice koja se dogodila ranije, a više će se znati nakon obdukcije. Nakon višesatnog uviđaja, županijska državna advokatica Mirela Šmital potvrdila je da se radi o nasilnoj smrti.

 

Policija je jutros saopštila da će se obaviti obdukcija i potrebna veštačenja, nakon kojih će se znati tačan uzrok smrti. Na pitanje da li se zna kada su osobe priminule, Šmital je samo potvrdila da se radi o dužem periodu.

 

Susedi kažu da nisu videli Žirovčiće tri nedelje.

 

Srećko Žirovčić bio je penzionisani ratni vojni invalid. Susedi sada samo nagađaju šta se dogodilo u domu Žirovčićevih, a za Srećka kažu da je bio osoba vedra duha, ali da je imao novčanih problema. Od Srećkovih nekadašnjih saboraca ekipa “Večernjeg” je saznala da je supruga Ala, Moldavka koja je povremeno radila u Italiji, navodno čak bila i trudna.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here