Ubio trudnu ćerku jer nije htela da kaže ko je otac deteta

0

Otac sasuo osam metaka u čerku jer nije htela da mu kaže sa kim je zatrudnela (Foto: Ilustracija)
 

– Otac ju je pitao ko je otac deteta. Fatmira nije rekla. On je nikada nije tukao. Nažalost, mi nismo bili kod kuće kada se desio ovaj zločin – kaže Luli koji je oprostio svom ocu, prenosi portal Bošnjak.

 

Kada je upitan zašto ne plače i da li oseća bol zbog gubitka sestre, on je odgovorio: “Ja plačem, ali kada sam unutar kuće, kada me ne gleda selo“.

 

Građane Debra, ali i širu albansku javnost uznemirilo je ubistvo Fatmire Dushku i bebe koju je nosila. Izvršilac ubistva, Doksan Dushku, nimalo se ne kaje za ono što je uradio.

 

– Ne kajem se zbog ubistva moje ćerke. Ubio sam je da bih sačuvao čast porodice – rekao je otac ubica.

 

On je pod velikim merama bezbednosti prebačen za Tiranu, a danas se očekuje da sud za teška krivična dela uspostavi odgovarajuće mere nad Doksanom Dushkijem. Slučaj će voditi sud za teška krivična dela, jer su krivična dela unutar porodice u nadležnosti ovog suda.

 

Fatmirina trudnoća napravila je dramu u porodici Dushku. Ona nije odgovarala ocu i bratu koji su tražili da im kaže ime osobe sa kojom će dobiti dete. U sredu posle ponoći, Doksan Dushku je uzeo oružje i uperio u svoju ćerku. Prema izvorima unutar policije, žrtva je pokušala da pobegne iz stana, ali je u momentu dok je izlazila iz kuće, ubijena sa osam metaka u prsa.

 

Rodbina, koja je pokušala da prikrije zločin, pokušala je da sahrani devojku istog dana, ali ih je u tome sprečila policija. Doksan Dushku je odmah priznao da je počinio zločin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here