Tanjug/AP

Pripadnici Odjeljenja za borbu protiv narkotika danas su u bečkom Otakringu pronašli unakažen leš u jednom stanu, koji je navodno bio bunker za skladištenje droge.

Policija je do ovog otkrića došla prateći tragove, i nakon što su dobili nalog za pretres stana, naišli su na neverovatno brutalnu scenu.

Naime, telo je pronađeno u tuš kabini, a u susednoj sobi bila je plantaža za uzgoj stabljika kanabisa. Pored tuš kabine pronađena je i stolica u kojoj je ubijeni verovatno mučen.

Kako prenose mediji, leš je unakažen jer ubijenom nedostaju određeni telovi tela:

– Ovo jasno ukazuje na egzekuciju sa potpisom balkanske mafije – rekao je jedan od istražilaca.

Iako se još uvek ne zna identitet ubijenog, naređena je autopsija. Austrijski list “Krone” je na licu mesta intervjuisao neke od stanara zgrade koji su posvedočili da je u ovom stanu bilo prilično bučno u poslednje vreme.

– Ovde živim 15 godina, ali u poslednje vreme sve češće smo viđali sumnjive likove. Jednostavno, to je vrsta ljudi koju ne želite da sretnete – rekao je jedan od stanara.

On je dodao da se jednom prilikom čula buka kroz ulaz, i da je njih nekoliko trčeći sišlo niz stepenište i izletelo iz zgrade, ali da ne zna ko su oni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here