Screenshot/Ruptly

Severnokorejski lider Kim Džong Un naredio je vojsci, industriji municije i sektoru nuklearnog naoružanja, da ubrzaju ratne pripreme za suprotstavljanje “neviđenim konfrontacionim potezima SAD”, preneli su državni mediji Severne Koreje.

Deveti plenarni sastanak Osmog centralnog komiteta Radničke partije Koreje počeo je u utorak da bi završio godinu u kojoj je izolovani Sever uneo nuklearnu politiku u svoj Ustav, lansirao špijunski satelit i ispalio novu interkontinentalnu balističku raketu, naveo je Rojters.

Kim je naglasio da će Severna Koreja nastaviti saradnju s “antiimperijalističkim državama”, uključujući i Rusiju, dok Vašington optužuje Pjongjang da obezbeđuje oružje koje Rusiji pomaže u sukobu u Ukrajini, prenosi Rojters.

Lider Severne Koreje je izložio i ekonomske ciljeve za narednu godinu, nazivajući je “odlučujućom godinom” za postizanje petogodišnjeg razvojnog plana zemlje.

1 COMMENT

  1. Ovo je vreme ratova, gladi, zemljotresa, prirodnih katastrofa, tragedija, nestašica, teških bolesti, pandemija i neviđene mržnje i nasilja na globalnom nivou. Plus čovek zarad profita uništava floru i faunu kad i gde stigne (Mat. 24:7,12; Otkr.11:18). Da li zato treba da nas čudi ovo Kimovo zveckanje oružjem? Nikako, jer Biblija je prorekla da će se u poslednjim danima sveta demoni angažovati na posebnim pripremama čovečanstva za sveopšti rat – protiv Boga. Otkrivenje 16:13,14,16 kaže:,, I video sam kako tri nečiste nadahnute objave koje su izgledale kao žabe izlaze iz usta zmaja, iz usta zveri i iz usta lažnog proroka. To su objave koje su nadahnuli demoni. One čine čuda i odlaze kod kraljeva iz celog sveta, da ih sakupe za rat koji će se dogoditi na veliki dan Svemoćnog Boga. Te nadahnute objave su ih sakupile na mesto koje se na hebrejskom zove Armagedon.”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here