Pixabay.com

Beogradska policija uhapsila je jutros na aerodromu “Nikola Tesla” državljanina Hrvatske T.H.D. (21) jer je pijan vređao Srbe.

Kako saznaje Tanjug, on se tereti za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

7 COMMENTS

  1. А што очекивати од Хрвата….тко га је пустио да уђе у Србију?

  2. Ajmo Mi Srbi na hrvatski aerodrom da vredjamo ustaše, i da govorimo istinu o njihovim zlocinima.

  3. Jel’agde ti je ta civilizacija -Sa Miletom u Mostaru na slavljenju Covicevog rodjendana? Kod Milanovica u Zagrebu na aerodromu Franjo Tudman.
    E moj Ziko, ta civilizacija je u Srbiji. Lepo, i sa debelim razlogom – sto trezan misli – pijan govori, taj covek je po civilizacijskim zakonima priveden i dobit ce kaznu. Tako i treba ili je tebi tu nesto sporni? Necivilizacijski? Njegovo ponasanje Da, ali nasi zakoni i nasa policija NE.

  4. @Radovane III , sporan je komentar nista drugo spominjanje politicara itd ne mesajmo babe i zabe vratimo se u civilizaciju gde se postuju utvrdjena pravila.

    Covek je prekrsio zakon neka odgovara prema zakonu o javnom redu . Umesto osuda kojih je ja mislim svima dosta treba pohvaliti odlicno reagovanje policije sto je reagovala blagovremeno, hvala i za primer..

  5. ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here