pixabay.com
Ilustracija

Jedan Japanac uhapšen je nakon što je izveo na intimni sastanak čak 35 devojaka kako bi se okoristio njihovim novcem.

Imao je „dobar plan“.

Takeši Mijagava, tridesetdevetogodišnjak, žene je izvodio je na sasatanke oko svog navodnog rođendana, pa ih je mamio da ga časte i daruju rođendanskim poklonima u vrednosti više stotina funti.

Navodno je svim ženama rekao kako želi ozbiljnu vezu jer je znao da pokloni neće biti vredni ako žene ne navede na krivi trag.

Policiji je kazao kako je primio darove u vrednosti 100.000 jena, oko 700 funti. Među darovima, saopštila je policija, nalazilo se i odelo u vrednosti 200 funti.

Koalicija prevarenih

Međutim, žene su ga prozrele i oformile pravu malu „koaliciju prevarenih“ pre nego su krenule u policiju. Bilo ih je čak 35.

Mijagava je ubrzo uhapšen optužen za prevaru, a policija je do detalja rasplela njegovu priču.

On je jednoj 47-godišnjakinji rekao da mu je rođendan 22. februara, drugoj 40-godišnjakinji da mu je bio u julu i trećoj 35-godišnjakinji da je njegov rođendan u aprilu.

Međutim, policija je utvrdila da je njegov pravi rođendan 13. novembra.

Domišljatost prevaranta – radnik u marketingu

Lokalni mediji izvestili su da se Mijagava upoznao sa ženama dok je radio za jednu marketinšku kompaniju. Otuda, čini se, i domišljatost prevaranta. Zaista je bio kreativan.

Jedna žena rekla je za „MBS njuz“ da ju je poljubio već na drugom sastanku. Dodala je kako mu je rekla da se ne želi s njim poljubiti ako nije ozbiljan i ako je neće oženiti.

Mijagava je, navodno, odgovorio kako je ozbiljan, obećavši ženi da će biti zajedno dok ih smrt ne rastavi.

Međutim, razigrani Japanac imao je druge planove, a nesrećna žena bila je samo jedna od mnogih koje je prevario.

Na japanskim društvenim mrežama pojavile su se fotografije prevaranta. Prikazuju ga u društvu različitih žena u parkovima i restoranima. Na jednoj fotografiji Mijagave i nepoznate žene nalazi se i mala torta s porukom: „Srećan rođendan!“

Nije poznato je li fotografija nastala za njegov „rođendan“ u februaru, julu ili aprilu, prenosi „Jutarnji“.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here