Uhapšen napadač na poslanika DS-a

0

Policija je Mihailovića uhapsila uz pomoć građana, neposredno po izvršenju razbojništva, i odredila mu zadržavanje do 48 sati, navodi se u saopštenju.

MUP Srbije pretpostavlja da je on izvršio više krivičnih dela razbojništva i teških krađa na drzak način, a u toku je njihovo rasvetljavanje.
 

Poslanik Demokratske stranke Biljana Hasanović-Korać sinoć je napadnuta i opljačkana u Beogradu. Od udaraca u glavu zadobila je ozbiljne povrede zbog kojih je zadržana na opservaciji u Urgentnom centru.

 

Lekari su sanirali povrede naneta tupim predmetom, i njeno je stanje sada dobro. Očekuje se da će Hasanović-Korać odlukom konzilijuma biti puštena na kućno lečenje.

Kako je Tanjugu izjavila portparolka Gradskog zavoda za Hitnu medicinsku pomoć dr Nada Macura, ekipama je prijavljeno da je u 23.34 časova na uglu ulice Kneginje Zorke i Njegoševe ulice povređena ženska osoba udarcima po glavi.

Lekari Hitne pomoći utvrdili su da je reč o Biljani Hasanović-Korać, koja je udarena francuskim ključem po glavi, i opljačkana jer joj je bila oteta tašna.

Dr Macura dodaje da je posle ona posle ukazane medicinske pomoći prevezena na neurohirurgiju Urgentnog centra. Prestupnik je uhvaćen hrabrom intervencijom jednog sugrađanina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here