MUP Srbije
Snimak hapšenja četvorostrukog ubice

MUP Srbije objavio je video-snimak hapšenja četvorostrukog ubice iz Jabukovca. Nakon stravičnog zločina koji se 7. avgusta dogodio u tom selu, kada su ubijene četiri osobe na imanju Raje Kazimirovića, osumnjičeni Davor P. (35) jutros je uhapšen.

Mediji javljaju da je on posle hapšenja priznao zločin i rekao da je sve uradio zbog novca.

Tela ubijenih su pronađena na salašu u zaseoku Vratna kod Jabukovca, a osim poljoprivrednika Raje Kazimirovića (72), pronađeno je i telo njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane.

“Novosti” saznaju da uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja. Čak je sa policijom rekonstruisao zločin korak po korak.

Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, a sa kojima je, kako se sumnja, Davor P. izvršio navedeno krivično delo.

„Pretresom salaša osumnjičenog, policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije“, navode u MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here